Dječji podbradak ŽENSKO IME

8.00
-
+
Opis

Personalizirani podbradak – poseban poklon za babinje, obiteljsko okupljanje ili bilo koji poseban trenutak. Bez obzira na prigodu, personalizirani podbradak je nježan, presladak i jedinstven dar koji će izmamiti osmijeh.

Zašto je personalizirani podbradak tako poseban?

Ime ili tekst po želji: Imate potpunu slobodu u odabiru što želite dodati na podbradak. Možete napisati ime bebe, dodati posebnu poruku ili čak poslati fotografiju kako biste stvorili unikatan poklon.

Idealan poklon za babinje: Personalizirani podbradak je dar koji će oduševiti sve. To je način da izrazite svoju ljubav, podršku i radost povodom dolaska novog člana obitelji.

Uspomena: Personalizirani podbradak postaje dragocjena uspomena. To je nešto što će obitelj čuvati kao poseban podsjetnik na dane kad je njihov mali anđeo stigao na svijet.

Jedinstvenost: Svaki personalizirani podbradak je jedinstven i stvoren po vašim željama. To čini svaki dar posebnim i dragocjenim.

Personalizirani podbradak je više od običnog dodatka. Bilo da je to dar za babinje, poklon za novorođenče ili obiteljsko okupljanje, naši podbradci će izazvati tople osjećaje i trajati kao draga uspomena.

Dodatne informacije

Održavanje:

Da bi Vaš novi proizvod što duže zadržao svoj izvorni oblik, šarene boje i veseli print, morate mu pružiti odgovarajuću njegu.

Tekstil se može prati u perilici na maksimalnoj temperaturi od 40° C
Operite ga zajedno sa sličnim bojama kako biste izbjegli neželjenu promjenu boje Izbjegavajte upotrebu izbjeljivača koji može oštetiti boju

Ne preporučuje se kemijsko čišćenje